Felelősségvállalás

Küldetésünk

Stratégiánk kialakításában a fogyasztók elvárásai vezetnek minket: célunk, hogy a változó sajtfogyasztási igényeket mindig kiváló minőségű, jó ízű, az egészséges táplálkozásban fontos szerepet betöltő sajtokkal elégítsük ki.

Szeretnénk elérni, hogy márkáink a fogyasztók és a vevők értékelésében egyenlők legyenek a magas minőség fogalmával. Termékeink fejlesztésénél a vevők, illetve a fogyasztók észrevételeit, igényeit elsődleges szempontként kezeljük.

Társaságunk fontos szerepet vállal a hazai sajtfogyasztási kultúra fejlesztésében, az egészséges táplálkozási szokások kialakításában. Hosszú távú sikeres működésünk stratégiai tényezője a kiváló minőség és szolgáltatásaink megbízhatósága. A vevők és fogyasztók igényeinek maximális kielégítése - mely magas minőségű márkáinkhoz való hűségük záloga - eredményezheti eladásaink növelését, vállalatunk gazdasági eredményeinek folyamatos fejlődését.

Munkatársaink jól képzettek, a vállalat és annak céljai iránt motiváltak, természetes igényük a minőségi munkavégzés, a helyes szakmai magatartás. A folyamatszabályozási rendszereket és a minőségfejlesztő csapatmunkát, mint eszközt használjuk belső működésünk javítására, vevőink, fogyasztóink, ügyfeleink, munkatársaink és a tulajdonos elégedettségének növelésére.

„Vállalkozásunk célja, hogy az embereket csak jóval tápláljuk.”

Minőségbiztosítás

A Pannontej Zrt. fő célja, hogy a magyar sajtpiacon erős márkákat építsen, garantált minőségű, biztonságos, a fogyasztói igényeket maximálisan kielégítő termékek gyártása és innovációja révén.

A termékek minősége, a higiénia és az élelmiszer-biztonság megkerülhetetlen feltételek, amelyekre állandóan nagy gondot fordítunk.

Valamennyi beszállítónkkal törekszünk a hosszú távú együttműködésre, a szoros partnerkapcsolat kialakítására, amelyek az őszinteségre, a bizalomra és a közös érdekekre épülnek.

Legtöbb termékünk alapja a kiváló minőségű tejalapanyag, ezért tejtermelő partnereinket széles körű szaktanácsadással segítjük.

A fenntartható fejlődés érdekében, célunk a természetes források fogyasztásának optimalizálása, termelési folyamataink energetikai hatékonyságának növelésével, szennyező hulladékaink és kibocsátásaink, illetve telephelyeinknek a környezetre gyakorolt hatása csökkentésével.

Társaságunkat a jogszerű és etikus magatartás jellemzi. Az emberi jogok tiszteletben tartását, a munkához való jogot és a természet jogait, az élelmiszer-biztonságot és a korrupció elleni harcot magasrendű és elkerülhetetlen szabályoknak tekintjük.

Az élelmiszerbiztonságot és élelmiszerminőséget egymástól elválaszthatatlannak tartjuk, ezért vállaltunk kötelezettséget a HACCP veszélyelemzési rendszer, az IFS élelmiszerbiztonsági szabvány és az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer követelményeinek integrált teljesítésére, folyamatos fejlesztésére.