AKTUÁLIS HÍREINK
A tavasz már megérkezett, legújabb íze pedig Önre vár!
. ..

A természet tavaszi ébredésének egyik biztos hírnöke a medvehagyma, amely az elmúlt években sokunk kedvenc fűszernövényévé vált. Az új, limitált kiadású Tihany Ínyenc Medvehagymás Camembert a krémesen lágy camembert sajtot ötvözi a medvehagyma különleges ízvilágával.
Keresse március 10-től az Interspar, Auchan és Metro áruházak polcain, a nagyobb Spar üzletekben, valamint április 7-től a Tesco hipermarketekben!

Ébreszd fel a medvét és nyerj!
2016. 01.11.

A Medve már nagyon várja a tavaszt és azt, hogy szétoszthassa az ajándékait! Ha sikerül felébresztened, most Te is a nyertesek közé tartozhatsz.

Vásárolj 2016. január 11. és február 29. között bármilyen Medve-terméket, töltsd fel a vásárláskor kapott blokkon szereplő AP-kódot a www.medvesajt.hu weboldalon és nyerd meg a napi 5 darab LED óra vagy a heti 1 darab Sony okosóra egyikét!

Minden megvásárolt Medvével újabb nyerési esélyhez juthatsz, sőt az új, fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel kétszeresére növelheted a nyerési esélyedet!
 

Nyereményjátékkal érkeznek az új Milkana sajtok
2015. 11.18.

A Milkana sajtkülönlegességei már feltűntek a boltok polcain, ráadásul három igazán egyedi ízben. A klasszikus, gyümölcsös ízek rajongóinak a Milkana Classic-ot ajánlanánk a figyelmébe, a friss tejszínes zamatok kedvelőinek a Milkana Creamy-t, míg az intenzív ízélmények szerelmeseinek a Milkana Caractére-t. Ameddig azon töpreng, melyik laktózmentes termékünket kóstolja meg elsőként, nézze meg reklámfilmünket!

Ha pedig szeretne ihletet meríteni, hogy milyen új és finom szendvicsekkel dobja fel a baráti beszélgetéseket, vagy a születésnapok állandó menüjét, látogasson el a Sajtbisztró Facebook oldalán található játékunkba, ahol számos alkalomra talál egyedi szendvicsrecepteket, sőt Milkanás nyeremények is várnak önre.

Rámoccantak
az 1 millióra!
2015. 08.25.

Lezárult az elmúlt hetek nagy Medve sajt nyereményjátéka, a Moccanj a Medvével, amelyen arra bíztattuk vásárlóinkat, hogy pattanjanak biciklire, és járják be Magyarország tájait két keréken. Segítségképpen részletes biciklis túraútvonalakat is ajánlottunk honlapunkon. Persze nyereményekkel is készültünk, a számos ajándék mellett a fődíj, vagyis az 1 000 000 Ft is gazdára talált. A pénznyereményt végül Bíró Zita és családja vihette el, akik kislányuk ötlete nyomán neveztek a Medve játékába. Igaz, nemcsak a játék öröméért neveztek be, hiszen egyébként is nagyon rajongói a Medve sajtnak, ami leggyakrabban a vacsorák alkalmával kerül az asztalra.

Fődíj nyertes
Napi nyertesek listája
Heti nyertesek listája

Fantasztikus receptek a Street Kitchen-től!
2015. 03.25.

Havas Dóra és Fördős Zé megmutatja, milyen sokoldalú a Camembert. Kövesd a Street Kitchen blogot!

Új külső, eredeti íz!
2014. 11.14.

Megújult a közkedvelt Karaván mini és darabolt sajtok csomagolása. Keresse a Karaván Arany és Karaván Klasszikus terméket eredeti ízében, de új csomagolással! 

Minőség mellett elkötelezve
2014. 10.26.

 A Pannontej Zrt. Minőségpolitikájának mottója: „Vállalkozásunk célja, hogy az embereket csak jóval tápláljuk.”

További információért klikkleljen ide!

Képzési támogatást nyertünk
2014. 10.13.

A Új Széchenyi Terv keretében munkavállalóink képzésére támogatást nyert vállalatunk. A képzések eredményeképp a Pannontej Zrt. munkavállalói olyan elméleti és gyakorlati tudásanyaggal gazdagodtak, amely közvetlenül hozzájárul személyes teljesítményük hatékonyabbá tételéhez, és ezáltal a cég fejlődéséhez.

A teljes sajtóközlemény ide kattintva olvasható.